Profiel

Onze missie is duurzame infrastructuur: infrastructuur die zo lang mogelijk op een verantwoorde manier behouden blijft. Daarom staat de integrale werking van een systeem gedurende zijn levenscyclus voor ons voorop.

We richten ons op langetermijnoplossingen en hebben oog voor andere belangen. Wij zoeken altijd naar een win-winsituatie voor alle partijen. We slaan bruggen tussen deelprocessen, disciplines en stakeholders. We kijken over grenzen heen, (h)erkennen potentiële knelpunten in een zo vroeg mogelijk stadium en realiseren verbindingen. We dienen het projectbelang. Door out-of-the-box te denken, proberen we onze partners te inspireren. En als het nodig is om kritische vragen te stellen, dan gaan we dat niet uit de weg.

Duurzame infrastructuur vraagt in onze optiek om een systematische aanpak. Dat geldt vanaf het begin: systematisch doorvragen leidt tot ‘de vraag achter de vraag’, waardoor de juiste oplossing in zicht komt. Door vervolgens het project – een object, een systeem – op te knippen en stukje voor stukje te analyseren, wordt de opgave behapbaar en zal het eindresultaat niet alleen voldoen aan de vraag, maar kan er meerwaarde worden bereikt.

Om duurzame infrastructuur te realiseren, hebben we een aantal expertises in huis. We bieden een mix van specialistische, inhoudelijke kennis en analytische (proces)vaardigheden. We leveren bijdragen aan zowel ontwerp, inpassing en inrichting als aan optimalisatie van infrastructuur. Met RAMS-engineering helpen we te sturen op betrouwbaarheid, beschikbaarheid, onderhoudbaarheid en veiligheid. Het beheer en onderhoud kunnen we doelmatig inrichten en uitwerken met onze kennis van ProBO. Tot slot bieden we specifieke ondersteuning bij tunnelveiligheid.